NUDIMO VAM:

  • obdelavo, pripravo in vgradnjo kamna za zidanje

  • lepljenje in polaganje na talne in stenske površine

  • Izdelava unikatnih kamnitih umivalnikov po vaši želji 

  • Izdelamo tudi vrtne kamine, kamnite mize, klopi, fontane, kombinacija kamen-les

Začetek izvajanja kamnoseških del in obdelave kamna sega v leto 1995 pod drugim imenom podjetja in nato, šele v letu 2005 novoustanovljeno podjetje z imenom UNIKATIKAMEN. Leta so bežala in z njimi smo nabirali izkušnje in ideje, ki jih je še vedno dovolj za novosti. Kamen predstavljamo v veliki uporabnosti obdelave notranjih in zunanjih površin.

Stopnjujejo se trendi, ko moraš izdelati nekaj novega, svojega, unikatnega. Vsak projekt je ročno izrisan, dodelan, zasnovan po povpraševanju stranke oziroma kupca. Imamo zelo bogate izkušnje, saj je za nami že več tisoč projektov. Izdelamo Vam zid, fasado hiše, umivalnik, vinsko klet, cvetličnik ali kip. Da, malo se gremo tudi kiparjenje, vendar nam čas še ne dopušča popolnega posvečanja le temu.  

13096073_733511560113861_1791896947233546640_n

Izdelali smo nov produkt za tržišče, pohodni tlak na osnovi lesa in kamna, kateri je zelo popularen med novimi strankami. 

Restavriranje je nekaj najlepšega, možnost, da lahko popraviš nekaj, kar je izdelal mojster pred toliko leti in pred tabo in bo nekdo spet popravil za tabo, čez recimo, 150 let – to je poseben občutek.  Ja, izkušnje so največjega pomena, sploh, če jih pridobiš od starejšega “tapravega” mojstra. Skupaj z ekipo bomo poskrbeli, da bo želja in ideja stranke najboljše izdelana.

Hvala, ker cenite kamen!